برنامه های نوع اول

نوع او ل از برنامه هاي آموزش مداوم ، سمينار ، كنگره ، كارگاه ، كنفرانس

1-همايش ( كنگره )

گردهمايي رسمي متشكل از متخصصين و افراد با تجربه كه در آن نتايج تحقيقات و پژوهشهاي انجام شده در موضوع علمي مشخص به صورت مقاله , سخنراني و پوستر ارائه شده و به شكل دوره اي از 1 تا 5 سال يكبار تكرار مي گردد طول مدت كنگره ( 3) روز يا بيشتر است , براي برگزاري هر كنگره تشكيل تعدادي كميته تخصصي ضرورت دارد.

2- همايش بين المللي ( كنگره بين المللي)

با حضور اساتيد و پژوهشگران بر جسته خارجي تشكيل مي گردد ( علاوه بر داشتن تعاريف همايش ملي ) حداقل 20% مقالات ارائه شده در همايش بين المللي حاصل تحقيقات و پژوهشهاي انجام شده در ساير كشورها است .

3- هم انديشي ( سمينار)

اجتماعات و گرد همائي كه هدف از تشكيل آن بيان تازه هاي علمي , مبادله تجربيات و تجديد اطلاعات درجهت چاره جويي و حل مشكلات حرفه اي شركت كنندگان است به صورت ارائه سخنراني , ميزگرد و جلسات پرسش و پاسخ اداره مي گردد. طول مدت آن حداقل 2 روز مي باشد.

4- فراهم آيي ( كنفرانس)

نشستها و اجتماعاتي كه به منظور شور و بحث در يك زمينه خاص تشكيل مي گردد و در آن افراد نقطه نظرات خود را درباره مسائل و مشكلات مهم از طريق سخنراني , جلسات پرسش و پاسخ , ميز گرد و گزارش موارد جالب (Case Report) مطرح مي نمايند. اين نشستها مي تواند در طي يك روز يا به صورت جلسات دوره اي تشكيل گردد. چنانچه اين جلسات بصورت ادواري تشكيل شود به آن كنفرانس هاي دوره اي اطلاق مي شود.

5- هم نشست (سمپوزيوم)

به منظور آموزش مسائل علمي تخصصي و فوق تخصصي در باره موضوعي خاص به صورت سخنراني , كارگروهي , بحث و ارائه مقاله برگزار مي گردد در سمپوزيوم هر يك از سخنرانان در باره جنبه خاصي از موضوع به بحث مي پردازند, مخاطبين هم نشست افراد متخصص و صاحبنظـــر مي باشند. طول مدت سمپوزيوم معمولآ (1) روز است .

6- كارگاه :

برنامه اي است كه جهت تقويت مهارت هاي حرفه اي شركت كنندگان برگزارمي گردد. و در گروههاي كوچك جهت تبادل انديشه ها , تجربيات و ديدگاهها , شركت كنندگان به شور و مشورت مي پردازند و معمولآ در چند روز و حداكثر تا يكهفته تشكيل مي گردد.