نوع پنجم برنامه های آموزش مداوم

نوع پنجم از برنامه هاي آموزش مداوم ، خود آموزي

خودآموزي كه نوع پنجم برنامه هاي آموزش مداوم مي باشد فرآيندي است آموزشي كه در آن يادگيرنده و ياددهنده يكي است در اين فرآيند اهداف , موضوعات و محتواي يادگيري و شيوه آن براي ياد گيرنده روشن مي باشد. يادگيرنده در انتخاب زمان آموزش , فضاي آموزش , وسايل كمك آموزشي و برنامه ريزي آن آزادي و اختيار تام دارد. ارزشيابي خودآموزي مي تواند توسط يادگيرنده و يا هر فردي كه به موضوع يادگيري و فرآيند و اهداف آن آشناست انجام پذيرد.

انواع برنامه هاي خودآموزي به اختصار به شرح ذيل مي باشد:

1- نوشتاري (كتب و نشريات ….)

2- ديداري - شنيداري ( نوار, نرم افزار, فيلم آموزشي و…)

3-فعاليت هاي علمي و عملي در مراكز علمي و پژوهشي و درمانگاهها و بخش هاي بيمارستاني داراي ارزش علمي و آموزش