میزان امتیاز مشمولین قانون آموزش مداوم

میزان امتیاز مشمولین قانون آموزش مداوم

1- كليه پزشكان داروساران، دندانپزشكان، دارندگان مدرك دكتراي حرفه اي و متخصصان علوم آزمايشگاهي تشخيص طبي و دكتراي علوم بهداشتي، كارشناسان و كارشناسان ارشد داروسازي و دندانپزشكي موظف به کسب حداقل سالانه 25  امتیاز
         می باشند.

تبصره 1: مشمولین غیرهیأت علمی می بایست حداقل 40% از امتیازات آموزش مداوم را از شرکت در برنامه های مدون  کسب نمایند.

تبصره 2: حداکثر میزان امتیازی که مشمولین از طریق خودآموزی می توانند کسب نمایند، 50% امتیازات موظف سالانه می باشد.

تبصره 3: امتیازات فاصله خاتمه دوره پزشکی عمومی و شروع دوره دستیاری تا سقف یک سال قابل بخشودگی است.

2- مشمولین کارشناس و کارشناس ارشد بجز کارشناسان و کارشناسان ارشد داروسازی و دندانپزشكي موظف به کسب حداقل سالانه 15  امتیاز می باشند. این امتیازات می تواند از برنامه های خودآموز یا سایر برنامه های معتبر آموزش مداوم کسب گردد.

3- مشمولین قانون در صورت گذراندن دوره ای که منجر به اخذ مدرک تحصیلی معتبر شود، در طول آن دوره تحصیلی از کسب امتیاز آموزش مداوم معاف
می باشند.

4- تخصیص امتیاز به شرکت کنندگان در برنامه های خارج از کشور با بررسی گواهی ارائه شده، در کمیته مربوط انجام می شود.

تبصره 1: حداکثر امتیازی که در یک سال بخاطر شرکت در کنگره های خارج از کشور به مشمولین قانون مندرج در بند 1 و 2 تعلق می گیرد به ترتیب 25 و 15  امتیاز می باشد.