مقررات شرکت در برنامه های آموزش مداوم

مقررات شرکت در برنامه های آموزش مداوم

1- گواهی شرکت در برنامه های آموزش مداوم براساس میزان امتیاز مجوز مربوطه به شرط حضور تمام وقت در برنامه به صورت امتیاز کامل به شرکت کنندگان اعطا می شود.

2- در خصوص برنامه های مدون به غیبت بیش از 10%، گواهینامه تعلق نمی گیرد. در برنامه های غیرمدون صدور گواهی براساس ساعات حضور می باشد.

3- سخنرانان برنامه فقط امتیاز سخنرانی دریافت می نمایند، مگر اینکه به عنوان شرکت کننده در تمام ساعات برنامه در جلسات حضور داشته باشند.

4- جهت شركت در برنامه هاي آموزش مداوم ، مشمولين نيازي به استفاده از مرخصي استحقاقي تا سقف امتياز موظف سالانه نخواهند داشت.
5- آن دسته از مشمولین قانون که دارای مدرک تحصیلی در دو رشته می باشند، می توانند از برنامه های آموزش مداوم هر دو گروه تخصصی امتیاز کسب نمایند.

6- مشمولین آن دسته از رشته های تخصصی که برنامه مدون ویژه ای ندارند می توانند کلیه امتیازات را از سایر برنامه های آموزش مداوم کسب نمایند.

7- رشته هایی که فاقد برنامه های آموزش مداوم به میزان کافی می باشند. (مانند: طب کار، پزشکی اجتماعی، پزشکی قانونی، پزشک خانواده و ...)
می توانند از سایر برنامه های مرتبط و یا برنامه های رشته پزشکی عمومی کسب امتیاز نمایند.