صدور یا تمدید پروانه اشتغال

1- کلیه پزشکان داروسازان دندانپزشکان دارندگان مدرک دکتری حرفه ای و متخصصان علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی و دکتری علوم بهداشتی  که هنوز پنج سال از فارغ التحصیلی آنان سپری نشده جهت اخذ پروانه اشتغال به کار نیاز به ارائه امتیازات آموزش مداوم ندارند لکن بایستی در پایان پنج سال پس از فارغ التحصیلی نسبت به ارائه میزان امتیاز موظف به آموزش مداوم جهت صدور گواهی نهایی اقدام نمایند.

2- کلیه کارشناسان و کارشناسان ارشد گروه های مامايي، علوم آزمايشگاهي، راديولوژي، فيزيوتراپي، بينايي سنجي، شنوايي سنجي، كاردرماني، گفتار درماني، داروسازي و دندانپزشكي و کلیه فارغ التحصيلان مقاطع كارشناسي و بالاتر پرستاري بر اساس سال فارغ التحصيلي جهت دربافت گواهي نهايي اقدام مي نمايند:
     - فارغ التحصیلان مهر 1385 به بعد براساس تاریخ فراغت از تحصیل از مهر 1390 به بعد جهت صدور یا تمدید پروانه اشتغال، نیاز به کنترل امتیاز و صدور گواهی نامه نهایی خواهند داشت.
     - فارغ التحصیلان سنوات قبل با توجه به تاریخ فراغت از تحصیل، در دوره های پنج ساله ملزم به کسب گواهی نهایی آموزش مداوم هستند. (به طور مثال فارغ التحصیل سال 82 در سال 87 و فارغ التحصیل سال 79 در سال 89 کنترل امتیاز خواهند شد.)

* تنها مورد معذوریت از شرکت در برنامه های آموزش مداوم عدم فعالیت حرفه ای فرد مشمول قانون است. در صورت شروع فعالیت حرفه ای در هر زمان نیاز به ارائه کلیه امتیازات سال های مشمولیت قانون می باشد.

* در خصوص مشمولینی که فعالیت حرفه ای داشته ولی بدلیل مشکلات خاصی نیازمند اخذ تسهیلات ویژه برای تکمیل امتیازات آموزش مداوم خود هستند پس از طرح موضوع در کمیته ماده 6 آئین نامه اجرایی (مرجع تشخیص معذوریت) راهکارهای اجرایی مناسب به این افراد جهت تکمیل امتیازات پیشنهاد می گردد. موارد معذوریت موجه قابل بررسی در کمیته عبارتند از:

1- اقامت در خارج از کشور

2- پزشک تک متخصص شهرستان

3- سکونت و اشتغال در مناطق محروم

4- کهولت سن

5- داشتن تخصص در رشته هایی که تعداد برنامه های بسیار کمی دارند.

6- حوادث غیرمترقبه یا سرپرستی و تکفّل وابستگان

7- عدم فعالیت حرفه ای مشمول حداقل به مدت یک سال