واحد نیاز سنچی آموزش مداوم

واحد نیاز سنچی آموزش مداوم

برنامه های آموزشی به منظور تأمین نیازهای آموزشی فراگیران طراحی می شوند. لذا شناسایی نیاز اولین گام در برنامه ریزی و یک ضرورت است که موجب افزایش مشارکت فراگیران در طراحی برنامه های آموزشی و ارتقاء سطح کیفی برنامه ها می شود.

منابعی که جهت شناسایی نیاز جامعه پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. عبارتند از:

1- فراگیران                                                                  6- شکایات

2- مدیران گروه های آموزشی                                         7- بیماران

3- مدیران و سیاستگزاران امر بهداشت و درمان                  8- مطالعات بهداشتی

4- اطلاعات اپیدمیولوژیک                                               9- تحقیقات بیمارستانی

5- وقایع ویژه                                                              10- انجمن های علمی و پژوهشی

با توجه به اینکه یکی از منابع نیازسنجی نظر فراگیران می باشد سالانه پس از بررسی مقالات و کتب جدید در زمینه نیازسنجی و کارشناسی فرم ها مربوطه، فرم نیازسنجی جهت مشمولین طراحی می شود.

این فرم ها در برنامه های آموزش مداوم بین مشمولین قانون توزیع و پس از تکمیل توسط فراگیران جمع آوری می گردد.

فرم های جمع آوری شده بررسی و نتایج آماری آنها استخراج و در نهایت اولویت های آموزشی از نظر فراگیران مشخص می گردد. اولویت ها و نیازهای آموزشی از سایر منابع ذکر شده نیز جمع آوری می گردد و در نهایت کلیه اطلاعات استخراج شده از منابع مختلف به صورت اولویت های مشمولین تحت پوشش، جهت برنامه ریزی برنامه های آموزش مداوم این دانشگاه مورد استفاده قرار می گیرد.

فرم های نیاز سنجی سال 86