واحد ارزشیابی آموزش مداوم

واحد ارزشیابی آموزش مداوم

ارزشيابي فرآيند نظام دار براي جمع آوري، تحليل و تفسير اطلاعات مي باشد كه به منظور تعيين و دستيابي به اهداف و ميزان اين دستيابي صورت مي گيرد. ارزشيابي برنامه معمولا شامل همه بخشهاي آن مي باشد. يعني همه قسمتهاي برنامه كه كيفيت آن تحت تاثير قرار مي دهد. به عبارت ديگر هر برنامه آموزشي كه اجرا مي شود نيازمند ارزشيابي است تا بازخورد لازم به تمام مسئولين و دست اندركاران برنامه جهت تصميم گيريهاي لازم، ارائه نمايد.

ارزشيابي برنامه هاي آموزش مداوم به دو صورت اجرا مي گردد كه عبارتند از ارزشيابي برنامه بر اساس فرمهاي نظر سنجي و بر اساس آزمونها.

فرمهاي نظر سنجي در برنامه هاي آموزش مداوم توزيع گرديده و پس از اجراي برنامه جمع آوري شده و به واحد ارزشيابي آموزش مداوم ارجاع مي گردد. پس از ثبت اطلاعات و آناليز آن در قسمت رايانه نتايج آن در اختيار مسئول آموزش مداوم و دبير علمي برنامه و مدرسين و اداره كل اموزش مداوم قرار مي گيرد.

به منظور قضاوت درباره ميزان اثر بخشي برنامه ها در حيطه هاي دانش، نگرش و عملكرد فراگيران، آزمونها توسط مدرسين طراحي شده و در برنامه هاي آموزش مداوم قبل و بعد از اجراي برنامه، اجرا مي گردد. در حال حاضر در برنامه هاي آموزش مداوم ميزان تغيير دانش مورد ارزيابي قرار مي گيرد كه اميد است با توجه به اهداف برنامه از انواع آزمونها در حيطه هاي مختلف استفاده گردد.