تخصیص امتیاز به برنامه های حضوری آموزش مداوم

(اصلاحیه آئین نامه های جلسات سوم و هفدهم شورایعالی)
1-   امتیازدهی برنامه های حضوری آموزش مداوم شامل همایش (کنگره)، سمینار، کارگاه بهداشتی، دوره های کوتاه مدت آموزشی و برنامه های مدون بر پایه یک
ساعت فعال آموزشی معادل حداکثر 6/0 امتیاز می باشد. حداکثر امتیاز در هر روز برنامه (4 امتیاز) می باشد.

تبصره 1- به کنفرانس های روزانه و ادواری برای هر یک از ساعت فعال آموزشی حداکثر 5/0 امتیاز تعلق
می گیرد.

تبصره 2- امتیاز کارگاههای آموزشی و پژوهشی حداکثر 40% از ساعات مفید برنامه خواهد بود.[1]

تبصره 3- مشمولین قانون آموزش مداوم غیرهیأت علمی موظفند حداقل 40% کل امتیازات خود را از محل شرکت در برنامه های مدون کسب نمایند. تا نیمی از امتیاز برنامه های مدون می تواند از طریق شرکت در دوره های کوتاه مدت آموزشی و فعالیت های آموزشی، پژوهشی (مانند تألیف مقاله، تألیف یا ترجمه کتاب، سخنرانی در همایش های علمی داخلی و خارجی) تأمین گردد.

تبصره 4- به فعالیت های جاری آموزشی در مراکز آموزشی درمانی مانند گزارش صبحگاهی، کنفرانس های آموزشی دستیاران و ... امتیاز تعلق نمی گیرد.

2- برنامه هایی که عناوین و موضوعات آنها در راستای اولویت ها و نیازهای ترسیم شده از سوی اداره کل آموزش مداوم تهیه گشته (براساس فهرست اعلام شده) و از شیوه های اجرای فعال و متنوع آموزشی برخوردار باشند، از امتیاز کامل یک ساعت فعال آموزشی معادل یک امتیاز برخوردار خواهند بود. حداکثر امتیاز در هر روز برنامه (6) امتیاز می باشد.

تبصره 1- فهرست اولویت ها و نیازها در مقاطع سه ماهه توسط معاونت آموزشی اعلام خواهد شد.

3- حداکثر امتیاز هر برنامه آموزشی در گروه پزشکی 20  امتیاز و در گروه پیراپزشکی و حرف وابسته پزشکی 12  امتیاز خواهد بود.

4- دبیران هر برنامه موظفند گروه های هدف را مطابق با اهداف برنامه دسته بندی نموده و درصد امتیاز مناسب برای هر دسته را به کمیته تخصیص امتیاز پیشنهاد نمایند.

1-[1] کارگاه های آموزشی با توجه به محتوا برخی ویژه اعضاء هیأت علمی و برخی ویژه کلیه مشمولین قانون آموزش مداوم می باشند. به عنوان مثال: کارگاه های آموزشی ارزشیابی سوالات امتحانی، طرح درس، روش تدریس منحصر به اعضاء هیأت علمی و کارگاه های ارتقاء مستمر کیفیت یا مقاله نویسی جهت کلیه مشمولین می باشند.

کارگاه های پژوهشی مانند: روش تحقیق پیشرفته، روش تحقیق مقدماتی و کارگاه آمار و آنالیز نیز قابل ارائه جهت کلیه مشمولین می باشد.