آئین نامه تخصیص امتیاز به سخنرانان برنامه های حضوری

آئین نامه تخصیص امتیاز به سخنرانان برنامه های حضوری آموزش مداوم

(اصلاحیه آئین نامه جلسه سوم شورایعالی)

1- به هر یک از سخنرانان برنامه های حضوری آموزش مداوم جامعه پزشکی مانند کنگره، سمینار، کنفرانس های یک روزه و ماهیانه، کارگاه، برنامه مدون، دوره کوتاه مدت آموزشی به ازای هر سخنرانی حداکثر 3  امتیاز تعلق خواهد گرفت.

2- به هر یک از سخنرانان برنامه های حضوری آموزش مداوم جامعه پیراپزشکی و حرف وابسته پزشکی مانند کنگره، سمینار، کنفرانس های یک روزه و ماهیانه، کارگاه، برنامه مدون، دوره کوتاه مدت آموزشی به ازای هر سخنرانی حداکثر 2 امتیاز تعلق خواهد گرفت.

3- هر سخنران از ارائه یک عنوان برنامه مدون در هر سال می تواند حداکثر سه بار امتیاز کسب نماید.

4- به ارائه دهندگان پوستر در برنامه های آموزش مداوم جامعه پزشکی حداکثر (2) امتیاز و در برنامه های آموزش مداوم جامعه پیراپزشکی و حرف وابسته پزشکی حداکثر (1) امتیاز اعطاء خواهد شد.

تبصره 1- مجموع امتیازات قابل محاسبه در هر برنامه آموزش مداوم صرف نظر از تعداد سخنرانی و ارائه پوستر حداکثر 10  امتیاز می باشد.

5- امتیازی که براساس مواد این آئین نامه به سخنرانان به عنوان فعالیت آموزشی و پژوهشی (نوع چهارم برنامه های آموزش مداوم) تعلق می گیرد می تواند جایگزین بخشی از امتیازات لازم برای برنامه های مدون شود.

در این آئین نامه منظور از «سخنرانان» ارائه دهندگان مقاله، گردانندگان و اعضای میزگرد و یا مدرسین می باشند.